Najnovšie recenzie zo sekcie Pleťové séra a emulzie
- PRIAZNIVÝ ÚČINOK UŽ PO PRVOM POUŽITÍ
- mam s nim skusenosť
- Hustý, stačí malo na potrebný efekt
- Jemná a príjemná vôňa
- Úžasný pocit ľahkosťou na pleti
- Veľké balenie
Produkt som našla náhodou pri prezeraní stránky. Nemohla som sa rozhodnúť lepšie! Pleť je po ňom jemná, nezanechava pocit ťažobný alebo napnutej pleti, nedráždi. Po aplikácii krému mám skvelý pocit a nemôžem byt spokojnejšia určite neľutujem a odporucam všetkými desiatimi. Určite sa k produktu vrátim opäť po jeho minútu!!
- Skvele sa vstrebáva
- Som nadmieru spokojná s týmto produktom. Hydratuje unavenú pokožku a vyrovnáva vrásky.
Spokojnosť
Sérum je perfektne, pekne upokojí pokožku...aj keď na moju extrémne suchu pokožku je málo hydratačný. Pod krém úplne super. Perfektne je to spolu s spf-kom od rovnakej značky.
- Zatial pouzivam asi tyzden a pri mojej zmiesanej pleti (mam 36 rokov) sa memozem stazovat. Ci vidím ako mi miznu tie male skvrny na tvári, tak to este nevidím, ale kvalita pleti je lepsia.
Tento produkt zatiaľ využívam krátko na to, aby som vedela poskytnúť komplexnú recenziu, no už teraz cítim pozitívne účinky. Sérum je ľahučké, neparfumované, pleť mám po ňom rozžiarenú a hebkú.
Top sérum
- Vyskúšala som to zatiaľ iba raz, ale hodnotím konzistenciu veľmi pozitívne, príjemné sérum, nezanecháva lepkavý pocit. Uvidím po dlhšom používaní.
- Ľahko sa aplikuje
- Rýchlo sa vstrebáva
- Pleť je oddýchnutá, zdravšia, pevnejšia
- Dodáva prirodzený lesk
- Dobrá textúra
Produjt pouzivan dlhodobo som s nim spokojna
Sérum je úžasné, krásne sa vstrebe, pleť je hydratovaná, kúpim zas
- Ľahká textúra
- Pocit uspokojenia pleti hneď po nanesení
Zatiaľ používam len pár dní, ale splnilo očakávania
Sérum je úžasne. Pleť je po ňom krásne jemná.
maximálna spokojnosť
- Serum ma jemnú gélovú konzistenciu, výborne na vstrebe do pokožky. Pokožka je po jeho použití jemná.
- Produkt splnil to, čo som očakávala. Okolie oči je pekne vyživene, jemne vrásky vyhladené. Nedráždi. Produkt môžem len a len odporučiť..
Spokojnosť
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »