Najnovšie recenzie zo sekcie Pleťové séra a emulzie
- rýchlo sa vpije
- viditeľne nechá pokožku sviežu, hydratovanú
- vrásky sú menej viditeľné
Fantasticky olej, ktory vsiakne do pokozky a robi ju krasnou hladkou a zamatovou.
Všetky krémy mi sťahovali tvár (60+), prešla som na olejčeky. Tento mi plne vyhovuje, a hlavne je bez chem. aditív.Dávam si ho aj pod denný krém ( vráskožrút) a je to presne to, čo mi vyhovuje
nemôžem ešte po týždni používania presne ohodnotiť krémiky,
Liftingove pletove serum je velmi príjemne nemozem moc hodnotiť,použila som ho iba raz
- Krásne vypne pleť a dodá jej taký fresh look. Dokonalé.
- Krásna vôňa
- Dobra cena
- krasne hydratuje plet. pouzivam dlhodobo a som velmi spokojna.
- nevidim ziadne
Používam nočné sérum od decembra 2023. Ja vynikajúce pre moju pleť.
Denne pleťové sérum používam od decembra 2023. Mám suchú a citlivú pleť je pre vynikajúci. Doporučujem.
- Príjemný na pleti
- Nedráždi pokožku
- Rýchlo sa vstrebe
- Pleť je po ňom jemná na dotyk
- Stačí pár kvapiek
Produkt používam len necelý tyzden. Ale môžem povedať, že to bude moj obľúbený produkt. Po predchádzajúcom sére sa mi na čele vytvorili take pupaciky (nevyhovovalo mi to serum) a už po tých pár dňoch vidím zlepšenie pleti. Mám zmiešanú pleť sklonom ku ekzemu a tento produkt je skvely. Má vodičkovu konzistenciu a rýchlo sa vstrebe do pokožky. Odporucam.
Sérum som si kúpila na základe kladných recenzií. Zo séra som sa pravdepodobne vyhádzala, predtým, ako som ho začala používať, som mala čistú pleť bez vyrážok. Používam ho asi mesiac a upchal mi póry. Po tvári mám teraz zapálené, malé vyrážky, najmä na lícach, brade a trochu na čele. Pozitívom je, že robí efekt ´glass skin´, pleť je po ňom vyživená, lesklá a hydratovaná, no pravdepodobne upcháva póry. Používam ho už mesiac, no mám na tvári zapálené vyrážky, ktoré nemiznú.
Zo séra som sa vyhádzala, po pár dňoch sa mi upchali póry a aj keď som doteraz nemala žiadne vyrážky, tak mám po celej tvári malé zapálené vyrážky, najmä na lícach, brade a na čele. Sérum síce robí efekt glass skin, pleť je po ňom hladšia, lesklejšia a skvele vyživená, no upcháva mi póry.
- Má gélovú, mierne lepivú textúru, ale veľmi rýchlo sa vstrebe.
- Je bez parfumácie.
- Nedráždi ani atopickú pleť.
Je to jeden z mojich najobľúbenejších produktov. Veľmi oceňujem jeho textúru a rýchlosť vstrebávania. Používam vrámci večernej rutiny, hneď po toneri. Nedráždi moju pleť, ktorá má sklon k atopii, práve naopak, vždy ju veľmi príjemne rozžiari a ukľudní. Propolis pôsobí protizápalovo a je to zložka, ktorá sa často vyskytuje v kozmetike aj u nás. Toto je už moje druhé balenie a myslím, že nie posledné.
Co dodat za mna super...s produktom som velmi spokojna.
Sérum užívajú moje dcéry a sú spokojné
Používam spolu so šipkovým olejom, pleť je jemná a vyhladená
- dobrá konzistencia
- rýchlo sa vstrebáva
- žiadne
- príjemná textúra
- SPF
- žiadne
tento vyrobok ma pre mna nevyhody len, obsahuje niacinamid jedna sa o moc silne serum pre mna. Prve 2-3 dni mi nebolo nic a nasledne priserne cervena plet. Vyradila som vsetku kozmetiku a potom postupne skusala. Nepomohol ani test na ruku ci za ucho. Tie ma nesvrbeli ani som nemala vyrazku. Je mozne ze serum bolo moc silne co sa stava, pri vyrobkoch z niacinamidom si dajte pozor na dennu davku a neprekrocte ju. Vela vyrobkov ho pouziva preto budte opatrny.
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »