Najnovšie recenzie zo sekcie Pleťové séra a emulzie
okamžite hydratuje, nenecháva pleť mastnú a vytvára dobrý podklad pre ďalšiu starostlivosť o pleť.
Najlepšie pre aknoznu pleť
- Cítim sa lepdie
Uzasna esancia. Vrelo odporucam. Plet je po esencii ziariva a krasne vyzivena.
Zmierňuje začervenanie pleti. Pleť je po ňom hebkejšia
Zatiaľ žiadny účinok
Mádara Hyalurónové intenzívne peelingové sérum s AHA kyselinami Peel Hyaluron Intense Peel Serum 30 ml
- Produkt splna vsetko, co slubuje. Viditelna zmena uz po 1.pouziti
Vynikajúce sérum. Ľahko sa vstebáva a nezanechá mastný film. Pleť hydratuje veľmi dobre.
používam dlho
Vyborne serum, pleť je svieza, vyzivena,jednotna
- Lepšia textúra pleti
- Príjemné nanášanie
skvelý produkt, kupujem opakovane
Pre mňa najlešie sérum na trhu, vzhľadom na kvalitu a aj prijateľná cena.
- Pleť je jasnejšia
- Rýchlo sa vstrebáva
- Nelepí
- Hydratuje
- Stačí jedna pumpička
Toto sérum som zakúpila na odporúčanie kamarátky a musím povedať, že som také sérum nemala. Po necelých dvoch týždňoch používania je pleť žiarivejšia a vypnutá. Výborné sérum, nie je lepivé, vpije sa do pokožky a zanechá ju vláčnu. je mierne parfémované, no jeho vôňa ňa je nádherná , jemná. Sérum je úžasné, pokožku krásne vyhladí a úžasne vyživí. Vrelo odporúča. Som z toho úplne nadšená. Najprv som bola skeptická, pretože nie je najlacnejší, no teraz hovorím, že sa produkt oplatí kúpiť.
Už po prvom použití je vidieť rozdiel, pleť je hladšia, žiarivejšia a hladšia. Po použití som si všimola, že začervenanie a podráždenie tiež zmizli.
Výrobok je vyrobený z tmavého hrubého skla, takže nie je šanca ho rozbiť. Aplikácia séra je jednoduchá, nerozlieva sa.
Emulziu používam pri večernej rutine, je bez parfumácie, dobre sa vstrebáva, praktická pumpička uľahčuje dávkovanie. Používam ho denne a som s ním veľmi spokojná, na moju suchú pokožku je veľmi vhodný, dobre vyživuje. Výborná ľahká emulzia, dobre sa rozotiera, príjemne hydratuje, bez parfumácie, čo mi vyhovuje a teší. podľa mňa svojou ľahkosťou bude vhodná pre všetky typy pleti. Pleť nemastí, ale zároveň dobre hydratuje. Jemna emulzia, prijemná na tvari. Zanecháva pocit sviezosti. Po spotrebovaní si ho určite opäť objednám. Odporúčam
Skvelé sérum, veľmi rýchlo sa vstrebáva, je ľahké. Po 3 týždňoch používania som spozorovala zlepšenie pleti - je viac hydratovaná, zlepšená textúra a zlepšilo mi aj akné a myslím, že stopy po akné sa trochu zosvetlili. Sérum pomáha nie len na tmavé hnedé škvrny ale aj na červené po akné. V kombinácii s dobrým opaľovacím krémom je najviac efektívne .Ľahučké sérum ktoré ale aj tak pleť veľmi vyživí a upokojí. Rozžiarenie nie je instantné, ale za pár mesiacov určite bude rozdiel viditeľný. Už teraz moja pleť naozaj žiari. Určite si tento produkt budem kupovať opakovane.
- Vyhovuje mi pouzivam dlhodobo
- Jemný, krásne voňavý gél
- Ľahko sa nanáša a vstrebáva
- Spevnenie pokožky, redukcia pigmentových škŕvn
- Nelepkavý
- Skvelá cena za veľké balenie
Proste skvelý, jedine odporúčam, budem ho používať do konca života!
Vyzerám o päť rokov mladšia
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »