Najnovšie recenzie zo sekcie Pleťové séra a emulzie
- Jemna textura
- Prijemna vona
- Rychlo rozotrete
- príjemná textúra
- žiadne
Super serum za super cenu.
- Prijemná vôňa
- konzistencia
- Ľahko sa rozotiera
- Rýchlo sa vstrebe
- Obal
Účinok ešte neviem 100% posudiť
Kvôli obalu ani neviem či to vôbec budem používať. Jedine že si to prelejem do inej nádobky. Olupuje sa zlatá farba z obalu, ostáva mi to na rukách a pri natieraní séra sa to dostáva aj na pleť.
- má gélovú textúru
- dobre sa nanáša
- flakón s pumpičkou - dobré dávkovanie
- po prvom nanesení som cítila vypnutie pokožky (mám citlivú pokožku a žiadna reakcia - negatívna neprišla)
Zatiaľ neviem posúdiť účinky séra, používam ho krátko.
Pleť je po používaní sera jemnejšia a vypnutejsia, príjemná vôňa a konzistencia pripravku
Objednala som už druhýkrát
- Kvalitný vôňavý olej na pleť
- Trochu cenove nevýhodný
- Soothing
- Hydrating
- Sticky
I have used a honey version of this ampoule and it is the best. This version however, does not absorb as well. It is best used as a mask but once dried it leaves a film and doesn't work well layering other items. When applied generously, it does seal the moisture, but I don't see it improving the skin after use. I will use this up as a post sun gel in the summer.
- hydratuje
- upokojuje pleť
- nelepí sa
Sérum používam ráno aj večer. Nanášam ho na vyčistenú pleť s nanesenými tonermi. Sérum má veľmi jemnú vôňu až neciteľnú, vôbec sa nelepí a veľmi dobre sa nanáša a rozotiera do pokožky. Sérum som si vybrala po dlhšej rešerši o kórejskej kozmetike a typu mojej pleti, ktorá je zmiešaná, veľmi citlivá so sklonom k nedokonalostiam. Sérum používam 12 dní, pričom už teraz vidím veľké zmeny na mojej tvári. Pleť je rozžiarená, hydratovaná a pružnejšia.
Dobre hydratuje,vpije sa do pokozky.
SKIN1004 Madagascar Centella Poremizing Fresh Ampoule detoxikačné pleťové sérum pre vyhladenie pleti a minimalizáciu pórov 50 ml
Produkt používam v kombinácii s inými z tejto značky takže hodnotím hlavne ich celkový účinok a je naozaj úžasný. pleť je čistejšia, úplne hebká a hydratovaná, bez textúry. Olej z tejto značky póry síce úplne nevyčistil ale táto ampule ich určite stiahla a sú menej viditeľné.
Pouzivam ho cca tyzden. Po prvych dvoch pouzitiach som necitila ziadne stipkanie. Vlastne iba minimalne. Ale po tretom to uz bolo ine kafe . Nic strasne. Len take jemne. Nasledne ked som si nanasala dalsi produkt vtedy som uz citila akoby take jemne rezanie. Uvidime po mesiaci.
Rada pouzivam tieto essencie. Pouzivala som od Bentonu a teraz som chcela vyskusat tuto. Pouzivam ju uz cca tyzden a je super. Mala som uz aj serum s mucinom ale essencie su lepsie. Su tam fermentovane viacere zlozky. Takze za mna odporucam.
- VŠĚTKO
Najlepší produkt na svete!!!!
Sérum mi uplne nesadlo, na začiatku ma z neho kúsok štípala plet nakolko mam citlivú pokožku a mala som po nom začervenanú plet. Po týždni používania séra si už plet zvykla a je to lepšie. Ale musím povedat, že lepšiu skusenost som mala so slimačím serom od mizonu.
- zatiaľ ho používam len pár dní
Kvalitný produkt mám z neho výbornú tvár
Super výrobok ozaj zaberá na vriedky už sme vyskúšali síce sme sa trochu báli ale ozaj zaberá keď sa minie zasa určite objednáme . Tá ja ho odporúčam a druhým hlavne tým ktorý majú akné nám to ozaj zabralo. A na tu tmavú pokožku zatiaľ nevieme používa to dcéra len pár dní tak dúfam za aj to dopadne super
- Mam alergicku plet a myslim, ze tento produkt mi pokozku ukludnuje. Pouzivam ho tyzden a tvar je jemnejsia
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »