Najnovšie recenzie zo sekcie Pleťové séra a emulzie
- Sérum som kúpila dcére kvôli problémom s akné. Veľmi si ho pochvaľuje. Jej pleť je viditeľné lepšia.
- Používam pod sérum a krém. Od kedy používam túto esenciu necítim počas dňa žiadne pnutie na pleti. Produkt je vodovejši, nie mastný. Dobre sa vpije. Mám suchšiu pleť, ale myslím si že je esencia vhodná pre každého a celoročne. Póry neupcháva. Pleť je hydratovaná a vláčna. Vrelo odporúčam.
- Jednoduché jednozložkové sérum
- Vhodné na každý deň a hydratuje
The Ordinary klasika lacné jednozložkové sérum s ktorým nič nepokazíte a môže si ho do starostlivosti zaradiť každý a to najmä v zime keď je pokožka sucha. Ideálne aplikuje po umývaní tvare toto sérum má rado ak je na tvári zvyšok vody.
- Dobrý aplikátor
- Ani tmavá fľaštičke nepredide znehodnoteniu Vít. C ak ju máte otvorenú cele mesiace. Dodržuje inštrukcie tohto výrobku o spotrebe.
Toto serum je jedno z mala, ktoré má uvedené presne percento C vitamínu. 5% je lahko zaraditeľné do rutiny pre začínajúcich s komplexnou starostlivosťou tak aby si tvar postupne zvykala na vyššie percento vitamínu C. Skoro všetky výrobky neuvádzajú percento alebo majú vyššie percenta ku ktorím sa tvar ma prepracovať postupným zvyšovaním koncentrácie.
- Topkova muciniva esencia neskutocna hydratacia, prijemna konzostencia, bez zapachu a vone, skvely produkt
Používam dlhodobo spolu s výrobkami tejto značky
Som spokojná,dobrý krém.
Odporúčam
serum je vynikajuce na zrelu plet
- Dokonale hydratuje,nedrazdi pokozku
Používam ho už dávno,je veľmi dobrý pod krém,ktorý používam na pleť.
Vyhovuje mojej pleti je super odporúčam každej žene.
Produkty tejto značky používam viac ako 1 roka som veľmi spokojný
- Super
super
- Vynikajuci produkt, mám tretie balenie
- Žiadne
Použiva kratko, ale zatial je serum uplne uzasne pre moju citlivu plet
Všetko super aj produkty aj doprava
- Skvelé sérum, predtým som séra nepoužívala, ale toto milujem, pleť je krásne vláčna a hydratovaná
Sérum má hustejšiu konzistenciu, skvelo sa rozotiera a pleť je po ňom hebká. Určite odporúčam, hlavne pri používaní čistiacich produktov, ktoré trošku viac vysušujú. Cena je skvelá a určite kúpil znovu.
- Veľká spokojnosť:-)
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »